iOrgSoft Video Editor

iOrgSoft Video Editor 3.3.9

Knip, snij, verkleur en converteer je video(camera)bestanden

VOOR

  • Fraai, gebruiksvriendelijk menu
  • Ondersteunt videocamera-formaten
  • Veel uitvoerprofielen
  • Goed aanbod bewerkingsfuncties

TEGEN

  • Langzame conversie
  • Werkt slecht met enkele formaten

Uitmuntend
8

Met iOrgSoft Video Editor for Mac bewerk je video en voer je deze uit naar allerlei gangbare bestandsformaten. Zo knip je een kort fragment uit een filmpje, maak je de beelden zwart-wit of snij je randen weg.

iOrgSoft Video Editor ondersteunt niet alleen bekende formaten als mov, avi en mpg maar ook invoer van videocamera's (mod- en tod-formaten). In het overzichtelijke menu zie je centraal een videospeler met een voorproefje van de wijzigingen. Eromheen vind je verscheidene bewerkingspanelen: effecten (helderheid, contrast, zwart-wit), crop (randen wegsnijden) en trim (fragment selecteren). Onderaan kies je een uitvoerprofiel, waaronder kant-en-klare export naar iPhone en PlayStation Portable (PSP).

iOrgSoft Video Editor is een gebruiksvriendelijk app met duidelijke knoppen en een mooi menu. De bewerkingsfuncties zijn gelimiteerd in vergelijking met big boys Adobe Premiere en Final Cut Pro, maar de huis-tuin-en-keuken gebruiker knipt, trimt en kleurt er gezellig op los. iOrgSoft Video Editor levert over het algemeen prima kwaliteit, hoewel de conversie veel tijd in beslag neemt. We stootten bovendien op wat ongemakken; zo werkte de trimmer niet bij het bewerken van een mpg-bestand (maar wel bij 3gp).

Heb je wat leuke beelden gemaakt van de kinderen en wil je deze delen met je achterneef in Australië? Of wil je gewoon een avi-bestand speelklaar maken voor je iPhone? Met iOrgSoft Video Editor krijg je het voor elkaar.

Meeste downloads Multimedia voor mac

Meer
iOrgSoft Video Editor

Download

iOrgSoft Video Editor 3.3.9

Beoordelingen about iOrgSoft Video Editor